Faianta Toledo este o Placa Ceramica pentru perete. Sont Culoarea Bej si o glazura Mata. Placa sont o forma dreptunghiulara, avand dimensiunile 25, 2 x 40, 2 cm. acest Model de faianta este destination amplasarii à l`intérieur. Faianta este produsa de sute de Ani de ceramistii DIN Orasul italien Faenza. Nu doar numele a fost imprumutat si extins in toata lumea, ci si mestesugul. Faianta se realizeaza dintr-un lut cu o compozitie Chimica, fapt care o deosebeste de Ceramica obisnuita. Mai mult, si Temperatura la Care se ARD placile de faianta este diferita. Faianta reprezinta acea Placa Ceramica atat de des intalnita cu Casele tuturor ce sont ca SCOP principal decorarea peretilor interiori. Modalitatea prin aceasta este realizata permite o aplicare relativ usoara ce rezista in timp si ofera confortul necesar in incaperi precum baie sau bucatarie.

* Faianta Toledo se livreaza la Cutie, iar o Cutie acopera 1,52 MP. Pretul afisat este pentru 1 MP. Faianta este prezenta intr-o varietate de modele si Culori, de la modelele clasice cu nuante de Alb, pana la modelele mai extravagante cu aplicatii DIN diferite materiale. Oricum, pentru a amenaja incaperile urmand un design contemporain este de preferat sa se Evite faianta Alba, uniforma si monotona. Faianta de baie si Faianta de bucatarie introduire in incapere un anumit RITM dupa Care se ghideaza o anumita Dinamica cromatica. Astfel, se cunoaste faptul ca in baie este permisa utilizarea placilor de faianta in culori puternice sau chiar in anumite combinatii deosemorsure. Acest lucru se datoreaza faptului ca timpul petrecut in baie este unul relativ scurt, astfel INCAT aceste jocuri cromatice nu Devin obositoare. Sfat: O gresie sau faianta de culoare inchisa va face ca un spatiu MIC sa para si mai mic, in schimb culorile deschise, Calde si luminoase, Cu Accente de Rosu sau albastru puternic, vor crea impresia ca spatiul este mai mare.

Decorul face parte din colectia Creta, astfel INCAT imbinarea elementelor din aceasta colectie sa fie armonioasa si usor de realizat. Acesta se pozitioneaza Liniar, in plan orizontal, fie sporadique, DIN loc in loc, in functie de spatiul disponibil si de dorintele individuale. Este potrivit in orice Tip de incapere datorita culorii Bej regasite in Model, ce se potriveste atat in bucatarie, cat si in baie sau in balcon. De asemenea, modelul este simplu, nu incarca peretele si ofera senzatia de spatiu. Culoarea Bej este o culoare a Pamantului si semnifica stabiltate, siguranta, Fidelitate, inducand totodata o Stare de relaxare. Spre deosebire de cromatica utilizata in bucatarie, unde designul si culorile ce se preteaza pentru spatiul de gatit sunt Poutine diferite. Se recomanda ca faianta de bucatarie sa fie una calda, care sa transmita emotie pozitiva, relaxanta si linistitoare.

ShameDoc
Faianta Toledo este o Placa Ceramica pentru perete. Sont Culoarea Bej si o glazura Mata. Placa sont o forma dreptunghiulara, avand dimensiunile 25, 2 x 40, 2 cm. acest Model de faianta este destination amplasarii à l`intérieur. Faianta este produsa de sute de Ani de ceramistii DIN Orasul italien...